Thuiswerken lijkt een kunst op zich. Corona forceert ons om thuis te werken en nu komen we erachter of we dit goed of juist heel slecht kunnen. Het is natuurlijk ontzettend afhankelijk van je persoonlijkheid of thuiswerken je ligt of niet. Vind je thuiswerken een vloek of een zegen?

Thuiswerken heeft zo zijn pluspunten, maar toch is het een uitdaging om productief te blijven werken. Wanneer je thuiswerkt, heb je meer focus. Je kan namelijk niet afgeleid worden door een collega. Maar thuis heb je dat ene huishoudelijke klusje waar je telkens niet aan toe komt of die gezellige buurvrouw met een kopje thee…

Ik kan me voorstellen dat je moeite hebt met thuiswerken. De één is namelijk sneller afgeleid dan de ander. Vorige week schreef ik een blog over hoe je het meest productief thuis kan werken. Hierin gaf ik een aantal tips om het meeste uit je (thuis)werkdag te halen zoals stel realistische doelen en creëer een fijne werkplek, etc.

Deze week vraag ik hoe jij het thuiswerken ervaart: Productief thuiswerken vind ik lastig

 

Productief thuiswerken vind ik lastig

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Vind jij het moeilijk om productief thuis te werken of heb je een bepaalde werkwijze waardoor jij het met gemak doet? Laat een comment achter zodat je anderen misschien op weg kunt helpen naar productiviteit.

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar relaties@bewindservicedesk.nl of bellen naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!