E-book ‘Succes in Bewindvoering’

7 tips voor efficient ondernemen als bewindvoerder

E-book ‘Succes in Bewindvoering’

7 tips voor efficient ondernemen als bewindvoerderEfficiënt ondernemen als bewindvoerder!

Ben jij zelfstandig bewindvoerder en heb je meer dan één jaar ervaring? Ervaar je soms dat je tijd te kort komt? Ervaar je werkdruk? Heb je soms het gevoel alleen maar bezig te zijn met ‘brandjes blussen’ en kom je niet meer aan ondernemen toe? Zou je liever meer cliënten willen helpen maar ontbreekt het je nu aan capaciteit?

Kortom: wil je graag efficiënter werken maar weet je niet waar je moet beginnen? Download mijn e-book met 7 tips voor efficiënt ondernemen als bewindvoerder:

In dit gratis E-book geef ik je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je als bewindvoerder efficiënter kunt werken.

Met dit e-book ontdek je:

  • Waarom efficiënt werken zo belangrijk is voor de groei van je bewindvoerderskantoor
  • Welke voordelen digitaal werken biedt voor bewindvoerders
  • Hoe je jouw systeem voor e-mailmanagement kunt verbeteren
  • Hoe je de communicatie met cliënten kunt managen
  • Het belang van prioriteitenmanagement
  • Dat uitbesteden van werkzaamheden zorgt voor groei van je bedrijf

Focus op efficiënte groei van je bedrijf!

De laatste jaren is ons vak als bewindvoerder sterk veranderd. Niet alleen de kwaliteitseisen om bewindvoerder te worden, zijn veranderd. Ook het takenpakket is uitgebreid. We moeten meer doen voor onze cliënten en daarbij is de administratieve last behoorlijk opgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte jaarlijkse audit of de steeds veranderende wet- en regelgeving. Kortom: er wordt steeds meer van ons verwacht! Helaas zien we de stijging van onze werkzaamheden niet terugkomen in onze tarifering! Onze prijs blijft gelijk, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren (en daarmee dus ook de kosten) stijgen!

Zet nu je eerste stap op weg naar efficiënte groei!

Hoe zorg je er voor dat je meer cliënten kunt helpen, en toch kwaliteit kunt behouden? Efficiency is de sleutel naar een succesvolle groei als bewindvoerder. Ik help je met mijn e-book op weg naar een efficiënt en succesvol bewindvoerderskantoor.

E-book 'Succes in bewindvoering'

In dit e-book geef ik een aantal tips om efficiënt te ondernemen. Download dit e-book door hier je gegevens in te vullen.

})