E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

Maak kennis met onze volwaardige praktische opleiding

Onze post HBO praktijkopleiding mentorschap biedt een unieke combinatie van vaardigheden en kennis die je leert op het gebied van de theorie, de praktijk en het ondernemerschap.

Zelfstandig ondernemen als mentor!

Steeds meer mensen in Nederland hebben problemen met hun persoonlijke zorgtaken. Niet iedereen kan de verantwoordelijkheid aan van het zelfstandig beslissen over zorgzaken. Met mentorschap worden deze mensen geholpen door hun zorgzaken (even) uit handen te geven om hun persoonlijke belangen te behartigen. Beschermingsmaatregelen zijn een groeiend fenomeen in Nederland. Er is veel vraag naar professionele mentoren. De kantonrechter wijst een mentor aan om de belangen van deze groep te behartigen. Het aantal verzoeken stijgt nog jaarlijks.

De markt voor mentorschap

Mentorschap is een maatregel die door de kantonrechter wordt opgelegd. Bij mentorschap regelt een mentor de verzorging, begeleiding, verpleging en behandeling van de persoon die hier zelf niet over kan beslissen. Dat iemand niet meer in staat is om zelf de regie te houden, kan komen door lichamelijke en/of psychische oorzaken. Als die persoon geen partner of familielid heeft die zijn of haar belangen kan of wil behartigen of als er onenigheid is over de zorg of behandeling, is de aanstelling van een mentor noodzakelijk.

In dit gratis e-book geef ik je een aantal kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

Het geeft je aanknopingspunten om te categoriseren en mogelijk ook een keuze te maken welke doelgroep bij jou als mentor past.

Daarnaast zal ik leestips benoemen waar je meer informatie kan vinden om je verder te verdiepen.

Zet nu je eerste stap op weg naar efficiënte start van je bedrijf!

Hoe kom je aan cliënten? Hoe richt je alles efficiënt in? Hoe zorg je er voor dat je veel cliënten kunt helpen, winst kunt maken en toch kwaliteit kunt behouden? Met onze post-hbo Praktijkopleiding Mentorschap haal je alle kennis in huis  om van je start een succes te maken. Ik help je starten met jouw carriére als mentor door middel van mijn e-book. Vergeet deze niet te downloaden!

E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van achtergronden van cliëntgroepen. In dit e-book geef ik een aantal tips. Download dit e-book door hier je gegevens in te vullen.

})