E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

Zelfstandig ondernemen als mentor!

Steeds meer mensen in Nederland hebben problemen met hun persoonlijke zorgtaken. Niet iedereen kan de verantwoordelijkheid aan van het zelfstandig beslissen over zorgzaken. Met mentorschap worden deze mensen geholpen door hun zorgzaken (even) uit handen te geven om hun persoonlijke belangen te behartigen. Beschermingsmaatregelen zijn een groeiend fenomeen in Nederland. Er is veel vraag naar professionele mentoren. De kantonrechter wijst een mentor aan om de belangen van deze groep te behartigen. Het aantal verzoeken stijgt nog jaarlijks.

 

De markt voor mentorschap

 

Bij mentorschap regelt een mentor de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van iemand die dat zelf niet kan.

In dit gratis e-book geef ik je een aantal kenmerken, symptomen en begeleidingstips van de meest voorkomende achtergronden van bepaalde cliëntgroepen.

Het geeft je aanknopingspunten om te categoriseren en mogelijk ook een keuze te maken welke doelgroep bij jou als mentor past.

Daarnaast zal ik leestips benoemen waar je meer informatie kan vinden om je verder te verdiepen.

Focus op een efficiënte start van je bedrijf!

De laatste jaren is ons vak als mentor sterk veranderd. Niet alleen de kwaliteitseisen om mentor te worden, zijn veranderd. Ook het takenpakket is uitgebreid. We moeten meer doen voor onze cliënten en daarbij is de zorglast behoorlijk opgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte jaarlijkse audit of de steeds veranderende wet- en regelgeving. Kortom: er wordt steeds meer van ons verwacht! Helaas zien we de stijging van onze werkzaamheden niet terugkomen in onze tarifering! Onze prijs blijft gelijk, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren (en daarmee dus ook de kosten) stijgen!

 

Zet nu je eerste stap op weg naar efficiënte start van je bedrijf!

Hoe kom je aan cliënten? Hoe richt je alles efficiënt in? Hoe zorg je er voor dat je veel cliënten kunt helpen, winst kunt maken en toch kwaliteit kunt behouden? Met onze post-hbo Praktijkopleiding Mentorschap haal je alle kennis in huis  om van je start een succes te maken. Ik help je starten met jouw carriére als mentor door middel van mijn e-book. Vergeet deze niet te downloaden!

E-book ‘Ziektebeelden’

Kenmerken, symptomen en begeleidingstips van achtergronden van cliëntgroepen. In dit e-book geef ik een aantal tips. Download dit e-book door hier je gegevens in te vullen.

})