E-book ‘Vervanging’

Waar moet je op letten als bewindvoerder bij vervanging?

Maak kennis met onze volwaardige praktische opleiding

Onze post HBO praktijkopleiding bewindvoering biedt een unieke combinatie van vaardigheden en kennis die je leert op het gebied van de theorie, de praktijk en het ondernemerschap.

Zelfstandig ondernemen als bewindvoerder!

Steeds meer mensen in Nederland hebben problemen met hun persoonlijke financiën. Niet iedereen kan de verantwoordelijkheid aan van het zelfstandig beslissen over financiële zaken. Met beschermingsbewind worden deze mensen geholpen door hun financiën (even) uit handen te geven om hun financiële belangen te behartigen. Beschermingsmaatregelen zijn een groeiend fenomeen in Nederland. Er is veel vraag naar professionele bewindvoerders. De kantonrechter wijst een bewindvoerder aan om de belangen van deze groep te behartigen. Het aantal verzoeken stijgt nog jaarlijks.

De markt voor beschermingsbewind: fysiek of psychisch vermogen

Beschermingsbewind is in de eerste plaats voor mensen die door hun fysieke of mentale gesteldheid hun financiële zaken niet zelf kunnen regelen. Het is vooral bedoeld als bescherming tegen anderen die misbruik van de situatie kunnen maken.

 

De markt voor beschermingsbewind: schuldenproblematiek

Sinds 1 januari 2014 kan een bewind ook wegens verkwisting of het hebben van problematische schulden worden uitgesproken. Hiermee is de totale markt voor beschermingsbewind aanzienlijk groter geworden.

E-book Vervanging

In dit gratis e-book geef ik je een aantal tips voor startende bewindvoerders die opzoek zijn naar een vervanger.

Het geeft je voorbeelden waar jij en jouw (potentiële) vervanger op moeten letten.

Daarnaast lees je ook welke belangen overeen moeten komen met jouw (potentiële) vervanger.

Zet nu je eerste stap op weg naar efficiënte start van je bedrijf!

Hoe kom je aan cliënten? Hoe richt je alles efficiënt in? Hoe zorg je er voor dat je veel cliënten kunt helpen, winst kunt maken en toch kwaliteit kunt behouden? Met onze post-hbo Praktijkopleiding Bewindvoering haal je alle kennis in huis  om van je start een succes te maken. Ik help je alvast met mijn e-book op weg naar een efficiënte inrichting van je eigen praktijk. Vergeet deze niet te downloaden!

E-book ‘Vervanging’

Waar moet je op letten, als bewindvoerder bij vervanging. In dit e-book geef ik een aantal tips. Download dit e-book door hier je gegevens in te vullen.

})