Boek een 1-op-1 groeisessie

Focus op efficiënte groei van je bedrijf!

De laatste jaren is ons vak als bewindvoerder sterk veranderd. Niet alleen de kwaliteitseisen om bewindvoerder te worden, zijn veranderd. Ook het takenpakket is uitgebreid.

Onze prijs blijft gelijk, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren (en daarmee dus ook de kosten) stijgen!

We moeten meer doen voor onze cliënten en daarbij is de administratieve last behoorlijk opgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte jaarlijkse audit of de steeds veranderende wet- en regelgeving. Kortom: er wordt steeds meer van ons verwacht! Helaas zien we de stijging van onze werkzaamheden niet terugkomen in onze tarifering! Efficiënter werken zal daarom uitermate belangrijk worden.

Efficiënt GROEIEN als bewindvoerderskantoor zal steeds belangrijker worden in deze branche!

Wil jij ook meer steun bij de groei van je bewindvoerderskantoor?

Wij ondersteunen bewindvoerders met startersopleidingen en permanente educatie met de nadruk op het ondernemerschap. Om die reden coachen wij ook ondernemers. Dit doen wij met groeisessies om jou te helpen bij de uitdagingen van het ondernemerschap. De sessies worden gegeven door rasechte ondernemers en inmiddels een groot bewindvoerderskantoor hebben gerealiseerd. De kosten voor een sessie zijn 175 euro (1-1,5 uur). Indien je 5 andere mensen opgeeft voor een groeisessie (of bereid bent een video testimonial te maken), dan is voor jou de groeisessie helemaal GRATIS!

Dit is wat je krijgt:

  • 1 PE punt per sessie
  • Een sessie van een uur waarbij je kritisch gaat kijken naar je eigen kantoor d.m.v. een SWOT-analyse;
  • Je wordt tijdens deze sessie uitgedaagd, geïnspireerd en geprikkeld, en als je meer wilt weten dan gaan we daarop in.
  • Je krijgt nieuwe inzichten en ontdekt nieuwe mogelijkheden.
  • Of het nu gaat om een nieuwe strategie, perikelen rondom personeelszaken, vraagstukken in je persoonlijk leven of de wens om meer cliënten te kunnen helpen. Jij bepaald de onderwerpen.

Toekomst visie

Het is ontzettend belangrijk om als ondernemer af en toe te werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf. Na afloop van een groeisessie ben je beter voorbereid op de groei van je bewindvoerderskantoor. Je kunt de uitdagingen aan die hierbij gepaard gaan. Stel je voor hoeveel tijd je bespaart, stel je voor wat je daarvoor in de plaats kunt doen, hoeveel cliënten je extra kunt helpen? Wacht niet te lang en maak gebruik van dit geweldig aanbod!

Adres

Vestigingsadres: Hoge Eng West 25A Putten

Postadres: Postbus 92, 3780 BB Voorthuizen

})