Permanente Educatie

 Efficiënte groei van jou en je bedrijf met onze PE mogelijkheden!

De laatste jaren heeft ons vak als bewindvoerder ingrijpende veranderingen ondergaan. Niet alleen zijn de kwaliteitseisen om bewindvoerder te worden (of blijven) aangescherpt, ook is het takenpakket de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid.

Ondanks deze toegenomen verantwoordelijkheden blijft onze prijs onveranderd, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren stijgen. De administratieve lasten zijn toegenomen, denk aan de verplichte jaarlijkse audit en voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Kortom, de verwachtingen zijn hoger dan ooit, maar onze tarieven blijven achter!

Het wordt steeds crucialer om efficiënt te zijn en de kwaliteit van je bewindvoerderskantoor te verbeteren in deze snel veranderende branche.

Kies een training die de kwaliteit van jouw kantoor naar een hoger niveau tilt en de efficiëntie verhoogt en behaal je 8 PE punten in 1 dag:

Wil je liever meer persoonlijke ondersteuning die afgestemd is op de groei van je bewindvoerders- of mentorkantoor?

Wij bieden naast PE (dag) trainingen ook coaching om je te helpen slagen:

1. **Deskundige Begeleiding:** Onze “groeisessies” worden geleid door ervaren ondernemers die met succes een bewindvoerder- of mentorkantoor hebben opgebouwd. En zelfs misschien wel meerdere ondernemingen tot een succes hebben gemaakt. Je krijgt toegang tot hun expertise en inzichten.

2. **Flexibele Opties:** Of je nu individueel deelneemt of met je team, we hebben flexibele opties om aan je behoeften te voldoen.

3. **Persoonlijke Ontwikkeling:** Je bepaalt de onderwerpen die tijdens de sessies worden behandeld, of het nu gaat om strategieontwikkeling, personeelsbeheer, persoonlijke uitdagingen, of het vergroten van je cliëntenbestand.

4. **Tijdsbesparing:** Door te investeren in je ondernemerschap en strategisch overwegingen te maken samen met je coach, ben je beter in staat de juiste koers te bepalen. Dit resulteert in tijdsbesparing, waardoor je meer tijd kunt besteden aan groei en het ondersteunen van een groter aantal cliënten.

5. **Bespaar Kosten:** Dit stelt je in staat om zowel aan de groei van je bedrijf als aan je professionele expertise te werken, waarbij je zelfs PE-punten kunt verwerven. Dit leidt tot een verhoogde waarde en uiteindelijk tot kostenbesparingen.  

6. **Concrete Resultaten:** Na afloop van een groeisessie ben je beter voorbereid op de groei van je onderneming en kun je de uitdagingen met vertrouwen aanpakken.

Coaching is maatwerk. We kunnen een programma samenstellen wat past bij jouw bedrijf of bij jouw persoonlijke behoeften. Ook kun je kiezen met welke coach je graag wilt samenwerken. Wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op!

Adres

Vestigingsadres: Hoge Eng West 25A Putten

Postadres: Postbus 92, 3780 BB Voorthuizen

})