Inspiratie

Wanneer de ene deur sluit, opent zich een nieuwe

Soms blijven we krampachtig vasthouden aan een gesloten deur, zonder te beseffen dat er elders nieuwe kansen wachten. Ook al is het soms moeilijk, wanneer we die deurknop eindelijk durven los te laten van de deur die maar gesloten blijft zien we pas echt die nieuwe deur verschijnen.

Lees meer

Waarom je soms extra uren/beloning moet aanvragen

Het verhaal van Sarah en Emily benadrukt het belang van flexibiliteit en aanpassing binnen het bewindvoeringssysteem. Soms vereisen de veranderende omstandigheden van een cliënt extra inspanningen (en uren) van een toegewijde bewindvoerder. Als je als bewindvoerder echt wilt helpen, is een aanvraag voor extra uren net zo belangrijk als het daadwerkelijke werk dat je doet.

Lees meer

Verbeteren van Communicatie in Bewindvoering & Mentorschap: Een Gids voor Succes

Het verbeteren van je communicatievaardigheden, zowel als bewindvoerder als mentor, vergt oefening en toewijding. Het is echter een investering die de moeite waard is, omdat het niet alleen de relatie met je cliënten zal versterken, maar ook de efficiëntie van je werkzaamheden zal vergroten. Onthoud dat elke cliënt uniek is, en het aanpassen van je communicatiestijl aan hun behoeften is cruciaal is voor succes.

Lees meer

})