Focus op efficiënte groei van je bedrijf! 

Tijdens dit GRATIS seminar DE AMBITIE CODE deel ik tools die jou als ambitieuze bewindvoerder helpen bij de groei van je onderneming. Hoe kun je meer cliënten helpen? Hoe houd je meer geld over? Onze prijs blijft gelijk, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren (en daarmee dus ook de kosten) stijgen! Deze vragen en meer zullen zeker beantwoord worden tijdens dit seminar.

Verder krijg je les van een speciale gastspreker die gespecialiseerd is in onderwerpen waar jij mee te maken hebt als bewindvoerder in de dagelijkse praktijk. Onderwerpen zoals bijvoorbeeld omgaan met ziektebeelden, werken met mentoren, nalatenschappen, schuldbewind en invordering enzovoort. Op deze manier werk je niet alleen aan je ondernemingsvaardigheden maar ook aan je soft skills en vakinhoudelijke competenties.

De AMBITIE CODE is gericht op de volgende doelgroepen:

  • Bewindvoerders
  • Schuldhulpverleners
  • Mentoren
  • Curatoren
  • WSNP bewindvoerder

Voor deelname aan DE AMBITIE CODE* krijg je 4 Permanente Educatie (PE) punten. Goedgekeurd door diverse brancheverenigingen en als bijscholing voor het kwaliteitsbureau.

Normaal kost dit seminar 799 euro. Maar, omdat ik je graag laat kennis maken met de Bewind Servicedesk heb ik een aantal VIP tickets beschikbaar waarvoor ik slechts een kleine onkostenvergoeding vraag.

Ik zie je graag bij dit seminar!

Op jouw groei,

Erika Morren

*Toekenning van PE punten geldt alleen door ondertekening op presentielijst voor en na afloop van het seminar

 

 

Testimonial van bezoeker AMBITIE CODE

 

Op 26 oktober jl. heb ik deelgenomen aan de Ambitiecode. Begin 2017 ben ik door de Rechtbank Gelderland benoemd als mentor en vind het een mooi vak! Zowel mentorschap- als ondernemerschap waren nieuw voor mij, na ruim 40 jaar gewerkt te hebben in loondienst bij diverse instanties, bedrijven en instellingen. Ik ben superblij met mijn keuze om aan de slag te gaan als zelfstandig mentor.

Ik wist dat de Ambitiecode vooral gericht was op bewindvoerders, maar omdat ik het belangrijk vind, ook inzicht te hebben in die tak van sport, heb ik gekozen om me aan te melden voor deze dag. Mijn rolopvatting is dat zowel de bewindvoerder als de mentor, zich inzetten om het leven van de cliënt ‘zo comfortabel en stabiel’ mogelijk maken. Als ik het werk van de bewindvoerder én hem/haar begrijp en ken, is dat helpend voor alle partijen. Daarnaast vind ik netwerken niet alleen leuk om te doen, maar ook een essentieel onderdeel van mijn werk. Ik wil collegae ontmoeten en kijken naar de mogelijkheden voor samenwerking.

Dát lukt, ook n.a.v. 26 oktober jl. Ik ben in gesprek met collegae bewindvoerders om te kijken waar en hoe we samen kunnen optrekken in ons werk.

Ik heb de Ambitiecode en Erika ervaren als inspirerend, herkende veel in haar persoonlijke verhaal en ben bevestigd in een aantal waarden en normen die ik belangrijk vind in leven en werk. Daarnaast heb ik het 12 stappenplan als verhelderend en praktisch toepasbaar ervaren.

Al met al een vruchtbare dag, die ook nog eens zeer goed georganiseerd was (tot in de puntjes!) qua logistiek, locatie, catering en tal van medewerkers die gedurende de hele dag klaar stonden voor raad en daad.

Zéér de moeite waard!

Lifecoach Yvonne Veens,
mentor, Doesburg
www.yvonnelifecoaching.nl

})