Gratis Webinar Efficiënte groeistrategie

Hoe kun je bedrijfsprocessen efficiënter inrichten?

Heb jij intussen je handen vol aan e-mail, betalingen en post? Heb je liever persoonlijk contact met je cliënten en tijd om hen te helpen met hun schulden? Natuurlijk kun je personeel in dienst nemen. Maar dan ben je steeds meer bezig met je bedrijfsvoering en je bedrijf en personeel te managen.

Maar het ging je toch om het vak bewindvoering? En de aandacht voor je cliënten? Veel bewindvoerders nemen zomaar personeel aan en raken dan de controle kwijt. Daarmee helpen ze niet meer de mensen voor wie ze bewindvoerder geworden zijn. Even later zetten ze hun kantoor te koop omdat ze hun werk niet meer met passie doen. Maar dat zal jou niet gebeuren, toch?

Volg daarom nu mijn gratis webinar Efficiënte groeistrategie!

Als je ’s morgens je e-mail opent en je hebt de post uit je bus gehaald, weet je al hoe je dag gaat lopen. De hele dag voel je je geleefd. Je bent bezig met brandjes blussen. Via de e-mail en de post komen allemaal problemen op je bord die je ad hoc moet oplossen. Uitstellen kan niet, want dat betekent problemen voor je cliënt. Aan het eind van de dag heb je het gevoel dat je nog niets gedaan hebt, terwijl je de hele tijd bezig bent geweest. En dan heb je nog geen cliënt gezien. Je bent meer bezig met administratieve handelingen dan dat je mensen helpt.

Dat kan efficiënter!

Personeel levert echter andere problemen: het kost geld, je kunt vaak niet meer vanuit huis werken, het vergt verantwoordelijkheid, je moet personeelsmanagement gaan voeren en leiding gaan geven. Daar was je geen bewindvoerder voor geworden!

Je hebt een groot hart en je doet het graag goed. Maar elke dag je door die stapel post heen worstelen motiveert niet echt. Graag zou je efficiënt willen werken aan echt belangrijke zaken: het regelen van extra inkomsten voor je cliënten, het afhandelen van hun schulden en een luisterend oor bieden. Daar heb ik een oplossing voor. Die vertel ik je in mijn gratis webinar.

In dit webinar leer je..

  • Welke werkzaamheden efficiënter kunnen
  • Hoe je zaken praktischer aan kunt pakken
  • Tools en tips om efficiënter te werken
  • Hoe je tijd bespaart
  • Hoe je kosten bespaart
  • Hoe je meer cliënten kunt helpen
  • Hoe je meer geld kunt verdienen

Praktische zaken

Elke 1ste donderdag van de maand om 12:30 tot 13:30 uur

})