E-book ‘Succes in Bewindvoering’

7 tips voor efficient ondernemen als bewindvoerder

E-book ‘Succes in Bewindvoering’

7 tips voor efficient ondernemen als bewindvoerder

Zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor!

Steeds meer mensen in Nederland hebben problemen met hun persoonlijke financiën of zorgtaken. Niet iedereen kan de verantwoordelijkheid aan van het zelfstandig beslissen over financiële of zorg zaken. Met beschermingsbewind of mentorschap worden deze mensen geholpen door hun financiën (even) uit handen te geven of hun persoonlijke belangen te behartigen. Beschermingsmaatregelen zijn een groeiend fenomeen in Nederland. Er is veel vraag naar professionele bewindvoerders en mentoren. De kantonrechter wijst een bewindvoerder of mentor aan om de belangen van deze groep te behartigen. Het aantal verzoeken stijgt nog jaarlijks.

De markt voor beschermingsbewind: fysiek of psychisch vermogen

Beschermingsbewind is in de eerste plaats voor mensen die door hun fysieke of mentale gesteldheid hun financiële zaken niet zelf kunnen regelen. Het is vooral bedoeld als bescherming tegen anderen die misbruik van de situatie kunnen maken.

De markt voor beschermingsbewind: schuldenproblematiek

Sinds 1 januari 2014 kan een bewind ook wegens verkwisting of het hebben van problematische schulden worden uitgesproken. Hiermee is de totale markt voor beschermingsbewind aanzienlijk groter geworden.

De markt voor mentorschap

Bij mentorschap regelt een mentor de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding van iemand die dat zelf niet kan.

In dit gratis E-book geef ik je een aantal tips om ervoor te zorgen dat je als bewindvoerder efficiënter kunt werken.

Met dit e-book ontdek je:

  • Waarom efficiënt werken zo belangrijk is voor de groei van je bewindvoerderskantoor
  • Welke voordelen digitaal werken biedt voor bewindvoerders
  • Hoe je jouw systeem voor e-mailmanagement kunt verbeteren
  • Hoe je de communicatie met cliënten kunt managen
  • Het belang van prioriteitenmanagement
  • Dat uitbesteden van werkzaamheden zorgt voor groei van je bedrijf

Focus op een efficiënte start van je bedrijf!

De laatste jaren is ons vak als bewindvoerder of mentor sterk veranderd. Niet alleen de kwaliteitseisen om bewindvoerder of mentor te worden, zijn veranderd. Ook het takenpakket is uitgebreid. We moeten meer doen voor onze cliënten en daarbij is de zorglast behoorlijk opgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de verplichte jaarlijkse audit of de steeds veranderende wet- en regelgeving. Kortom: er wordt steeds meer van ons verwacht! Helaas zien we de stijging van onze werkzaamheden niet terugkomen in onze tarifering! Onze prijs blijft gelijk, terwijl de kosten en het aantal niet-declarabele uren (en daarmee dus ook de kosten) stijgen!

 

Zet nu je eerste stap op weg naar efficiënte start van je bedrijf!

Hoe kom je aan cliënten? Hoe richt je alles efficiënt in? Hoe zorg je er voor dat je veel cliënten kunt helpen, winst kunt maken en toch kwaliteit kunt behouden? Met onze post-hbo Praktijkopleiding Bewindvoering  of Mentorschap haal je alle kennis in huis  om van je start een succes te maken. Ik help je alvast met mijn e-book op weg naar een efficiënte inrichting van je eigen praktijk. Vergeet deze niet te downloaden!

E-book 'Succes in bewindvoering'

In dit e-book geef ik een aantal tips om efficiënt te ondernemen. Download dit e-book door hier je gegevens in te vullen.

})