In deze feestelijke tijd van het jaar wil ik jullie allemaal een warme kerstgroet sturen. Het afgelopen jaar was een reis vol uitdagingen en groei, en jullie toewijding als ondernemers in de bewindvoering en mentorschap heeft daarin een belangrijke rol gespeeld.

De kerstperiode biedt een welverdiende gelegenheid om te reflecteren op onze successen en uitdagingen, en omringd door geliefden te genieten van de rustige momenten. Als ondernemers in een veeleisende sector hebben jullie ongetwijfeld veel toewijding getoond, niet alleen aan jullie bedrijven maar ook aan de mensen die jullie ondersteunen.

Met dit in gedachten, wil ik mijn diepe waardering uitspreken voor jullie inzet en professionaliteit. Dank aan jullie allen voor het lezen van mijn wekelijkse blog. Het is inspirerend om te weten dat mijn woorden en inzichten een plek hebben gevonden in jullie drukke levens.

Ik hoop dat jullie deze kerstperiode kunnen benutten om te rusten, op te laden en te genieten van de momenten met dierbaren. Laten we het nieuwe jaar ingaan met vernieuwde energie, vastberadenheid en de wetenschap dat we gezamenlijk streven naar het welzijn van degenen die we dienen.

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar aan jullie allen. Dank voor jullie toewijding en voor het delen van deze reis met mij. Ik kijk ernaar uit om in het nieuwe jaar klaar te staan met nieuwe opleidingen en PE-trainingen, zodat we samen blijven groeien en excelleren.

Op jouw groei,
Erika Morren

 

 

 

Heb je stil gestaan bij het afgelopen jaar en geconstateerd dat je wilt groeien?

Ik kan je helpen je doelen SMART te formuleren, je visie duidelijker vast te stellen of je helpen een efficiënt team te bouwen om te groeien. Wat je vraagstelling ook is, ik help je graag bij het verwezenlijken van jouw doelen! Dit doe ik door een groeisessie programma met je samen te stellen. Op maat gemaakt en voorzien van PE punten! >>

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!