PE Masterprogramma“Speciaal voor bewindvoerders die blijvend actueel willen blijven en zowel zakelijk als persoonlijk willen groeien in hun vak en als ondernemer”


 

Wat krijg je?

We hebben de accreditatie van diverse brancheverenigingen inmiddels binnen. Hoe geweldig is het dat jij nu de kans krijgt om met ons PE-masterprogramma thuis je PE-punten kunt behalen? Met het PE-masterprogramma heb je gegarandeerd de punten die je moet behalen ongeacht welke branchevereniging. Wat is de inhoud van dit programma.

  1. Video’s over vakinhoudelijke onderwerpen. Kijken wanneer jij dat wilt!! t.w.v. € 500
  2. Kenniscommunity en de mogelijkheid om je vragen te stellen aan experts. Daar wordt dan een Q&A video van samengesteld s met een van onze experts (o.a. advocaat, notaris, executeur, gerechtsdeurwaarder, jurist, accountant) Als je zo’ expert moet inhuren met je vragen kan dat al aardig oplopen. t.w.v. € 500
  3. Video’s of webinars over het ondernemerschap. Haal meer uit je onderneming!. t.w.v. € 500

Elk onderdeel geeft punten. Dus je bepaald zelf hoeveel je wilt leren en hoeveel punten je behaald.

In totaal zijn er zo’n 20 punten te verkrijgen dus je kunt aardig uit de voeten.

Dit programma geeft jou gegarandeerd de minimale PE-punten die je nodig hebt voor jouw branchevereniging en heeft een totale waarde van ruim € 1.500,.! Maar dat bedrag ga ik natuurlijk niet van je vragen…

Garantie #1:

Niet goed geld terug

Mocht je na aanmelding besluiten om toch niet deel te nemen aan dit programma heb je na 30 dagen het recht om op te zeggen. Zonder vragen.

Garantie #2:

Binnen 1 dag toegang

 

Het enige wat je hoeft te doen is hierbeneden op de ‘Direct Toegang’ link te klikken. Je gaat dan naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. (iDeal, PayPal of anders). Na betaling krijg je direct toegang tot het gehele programma.

Het PE-programma is een online programma. Je betaalt normaal gesproken € 1000,- voor een persoonlijk coaching traject met mij, exclusief reiskosten. Ook betaal je al gauw honderden euro’s voor elke PE-training op locatie exclusief je eigen reiskosten, dat is dus € 1000,- aan waarde! Ook het actueel zijn is belangrijk in ons vak, en je wilt misschien graag je vragen kunnen stellen aan de experts. Denk aan advocaten, ervaren bewindvoerders, schuldhulpverleners bijvoorbeeld. Door deze toevoeging is actueel blijven erg gemakkelijk. Dit heeft ook een waarde van € 1000,-

Alle brancheverenigingen en het kwaliteitsbureau hebben verschillende visies op bijscholing en het actueel houden van je kennis. Met dit programma weet je zeker dat je overal aan voldoet en je persoonlijk als ondernemer ook groeit.

Doordat dit unieke PE-programma grotendeels een online programma is, kunnen we de kosten aanzienlijk verlagen. Dit programma is 100% digitaal. Je krijgt niets thuis opgestuurd. We hebben hierdoor geen verzendkosten en daardoor kunnen we de prijs laag houden.

Hoeveel zou het jou waard zijn om gegarandeerd te voldoen aan bijscholing en je vaardigheden als ondernemer te verbeteren, persoonlijk en zakelijk te groeien en beter te worden??

Kwaliteitsbureau, brancheverenigingen, experts, docenten en bewindvoerders lieten mij weten dat dit programma op zijn minst € 1200,- zou moeten kosten. Maar dan zou het niet meer betaalbaar zijn voor sommige bewindvoerders. Daarom wil ik je een speciaal aanbod doen:

Jij betaalt geen € 1200,-

En ook geen

1000,-

en geen € 750,-

Maar slechts

€600,- (ex. btw) !!

En dat is nog niet alles! Je ontvangt ook nog de volgende bonus bij je bestelling:

BONUS: Een GRATIS jaarlijkse netwerkborrel waar je kunt sparren met andere bewindvoerders!

Wacht niet langer en bestel nu je programma!

KvK-nummer: 72026820
BTW-nummer: 858952269B01
Klik hier voor onze algemene voorwaarden. 

})