De laatste maanden regent het allerlei onzekere berichten over de banken in Nederland. En dan bedoel ik onzeker voor bewindvoerders. Storingen zijn er altijd al geweest, wijzigingen in de dienstverlening zijn er ook continu, maar vooral de aangekondigde prijsverhogingen zijn het gesprek van de dag binnen onze branche. Wat is daarvan uiteindelijk het effect op jouw cliënten? Wat vind jij eigenlijk van je huidige bankier? Ben je van plan over te stappen na deze berichtgevingen? Ik ben benieuwd naar jou mening!

 

Ben je tevreden over het kunnen regelen van de bankzaken als bewindvoerder?
43 votes · 43 answers

 

Wat zijn jouw gedachtes hierover? Wat heb jij gestemd en waarom? Wat is jouw mening over de berichtgevingen? Laat het mij en anderen weten in een reactie hieronder.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zou je meer willen doen in minder tijd? Zou je het fijn vinden om bijvoorbeeld zelfs vaker op vakantie te kunnen gaan? Misschien kan ik jou daarbij helpen. Tijdens een van mijn groeisessies leer ik je efficiënter te werken zodat je meer kunt doen in minder tijd. Onze groeisessies zijn ook geaccrediteerd door de branchevereniging. Dus heb je bijvoorbeeld nog 1 PE punt nodig? Boek dan nu een groeisessie!

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!