Vorige week schreef ik een blog over Productiviteit. Over wat productiviteit is en wat mijn definitie is van productiviteit. ‘De focus en het vermogen om in een bepaalde tijd veel werk te verrichten met als doel een gewenst resultaat te leveren.’ Ook schreef ik hierin wat je productiever zou kunnen maken en wat je hierbij kan helpen.

Nu ben ik erg benieuwd naar jouw mening/ervaring!

Niemand is de volle acht uur op werk productief. Dit komt door afleidingen, of dat nou collega’s zijn, je telefoon of andere dingen die tussendoor komen. Wat is productiviteit volgens jou? Heb jij een bepaalde visie en heb jij hiervoor een planning? Heb jij een bepaalde werkwijze zodat je alles uit je werkdag kan halen? Ik ben nieuwsgierig naar jouw ervaring!

 

Poll: Ik ben productief

 

Ik ben productief

 

Ik ben erg benieuwd naar wat jouw ervaring is. Maak jij gebruik van een bepaalde werkwijze? Wat voor doelen heb jij en hoe wil je die gaan behalen? Laat een comment achter zodat je anderen misschien wel op andere/originele ideeën kunt brengen.

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!