Diverse gemeenten in Nederland proberen al jaren grip te krijgen op de branche van bewindvoering. En dan vooral het kostenaspect. Het vak zelf, de cliënten, de kwaliteitseisen omtrent het vak, dat levert geen discussie materiaal op.

Zelf doen? Zelf uitbesteden? Adviesrecht? Termen die het afgelopen jaren veelvuldig voorbij zijn gekomen als mogelijke oplossing voor die enorme toegenomen kostenpost.

 

Ik ben erg benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp. Vind jij dat een gemeente zelf bewindvoering moet gaan uitvoeren? Breng je stem uit, en laat ons vooral in een reactie weten hoe jij hierover denkt.

 

Moet een gemeente zelf bewindvoering gaan doen?
7 votes · 7 answers

 

Vergeet niet je reactie te plaatsen bij de comments!

 

Kom naar ons seminar!

12 april organiseren we wederom het succesvolle seminar de AMBITIE CODE! Op dit seminar haal je voor een onkostenvergoeding 4 PE punten, zijn er interessante gastsprekers en het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Ben je er ook bij? Koop hier je tickets.>>

Geef je hier op>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!