Tijdens het seminar DE AMBITIE CODE leren ondernemers hoe ze hun onderneming efficiënt kunnen laten groeien. Ik behandel tijdens dit seminar 12 essentiële stappen om groei te realiseren. Hoe kun je meer cliënten helpen? Hoe houd je meer geld over? Deze vragen en meer zullen zeker beantwoord worden tijdens dit seminar. In deze video vertel ik je meer over het seminar:

Normaal kost dit seminar 799 euro. Maar, omdat ik je graag laat kennis maken met de Bewind Servicedesk heb ik een aantal VIP tickets beschikbaar waarvoor ik slechts een kleine onkostenvergoeding vraag.

Meld je aan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gratis-seminar-voor-bewindvoerders-de-ambitie-code-41368758069.

Ik zie je graag bij dit seminar!

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!