Welke ZZP’er heeft er nu nog niet aan gedacht? Vaarwel zeggen tegen je eettafel en een kantoorruimte huren. Weg met de rommel en afleidingen thuis. Er zijn ook veel mogelijkheden tegenwoordig: je kunt een kantoorpand huren, één kamer in een pand of een flexplek.

Of het voor jou zinvol is om een kantoorruimte te huren hangt af van allerlei factoren. Ten eerste: is je huis überhaupt geschikt om in thuis te werken? Is je huis van binnen en buiten een beetje representatief? Zijn er veel afleidingen?

Toen ik begon met mijn bedrijf begon ik met thuiswerken, in mijn tuinhuisje. Zo had ik mijn eigen werkplekje, weg van afleidingen en toch geen reistijd. Natuurlijk had het ook nadelen. Cliënten konden er niet makkelijk bij komen en in de winter was het wel erg koud. Ik ben blij dat ik nu mijn eigen kantoorruimte heb!

Twijfel jij wel eens of een eigen kantoorruimte iets voor jou is? In dit blog behandel ik de voordelen van zowel een kantoorruimte huren als een kantoor aan huis, dus lees snel verder.

 

De voordelen van een kantoorruimte buitenshuis

  • Je hebt veel minder afleidingen. Geen tv die stiekem aangaat, geen spelende kinderen om je heen.
  • Je houdt werk en privé beter gescheiden. Thuis zijn voelt ook echt als thuis zijn!
  • Het is goed voor je veiligheid. Toch wel fijn als cliënten met hoge schulden en veel spanning niet weten waar je woont.
  • Het is socialer. Als je een flexplek of kamer in kantoorpand huurt kom je in contact met gelijkgestemden. Je kunt elkaar tips geven en ondersteunen. Dit komt je netwerk en bedrijf zeker ten goede.
  • Als je groei in je bedrijf verwacht, ben je er met een kantoorruimte alvast op voorbereid. Schuif een extra bureau tegen het jouwe aan, en je hebt ruimte voor een personeelslid.

 

De voordelen van werken vanuit huis

  • Je hebt geen reistijd. De tijd die uitspaart is groot en zeer waardevol.
  • Het scheelt veel geld. Een werkruimte huren is prijzig.
  • Je hebt de knusheid en het gemak van je eigen huis. Zin in een smoothie? Geen probleem, aangezien je thuis een blender hebt staan.
  • Even een wasje draaien tussendoor? Zo gedaan, scheelt je ’s avonds weer stress.
  • Niemand heeft last van je. Werk jij het meest efficiënt als je keiharde heavy metal draait? Thuis is dat geen probleem.

 

Nu ben ik erg benieuwd naar jouw mening. Werk jij vanuit huis of heb je een kantoor gehoord? Heb je plannen om (in de nabije toekomst) een kantoor te huren? Wat is jouw mening hierover? Deel ze in het reactieveld hieronder. Ik ben je zeer dankbaar voor je bijdrage. 

Jouw tips kunnen heel waardevol zijn voor andere collega’s bewindvoerders en zorgen er direct voor dat je meerdere tips die ik hierboven genoemd heb direct implementeert!

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ik zou je graag willen helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om groei. Misschien kan ik met mijn kennis jouw vragen ook beantwoorden. Daarom nodig ik je graag uit voor het bijwonen van een groeisessie. Leer mij kennen en tegelijkertijd leer ik je tips om te groeien.

Geef je vandaag nog op door je aan te melden!

Meld je hier aan>>

 

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!