Even een kort bericht, zo vlak na DE AMBITIE CODE.

Ik wil graag even van deze gelegenheid gebruik maken om hallo te zeggen, en je te bedanken dat je bij DE AMBITIE CODE aanwezig was. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd.

Om de informatie uit de Ambitie Code te onthouden, raad ik je aan om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je tijdens DE AMBITIE CODE hebt geleerd.

En veel belangrijker: Implementeer je inzichten!
Je hoeft niet alles in één keer te veranderen. Doe het stap voor stap en je ziet snel veranderingen in je business.

Volg de contacten op die je hebt opgedaan. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa. Je kunt bijvoorbeeld een connectie maken op Linkedin.

  • Maak een connectie met mij op LinkedIn. En wanneer de connectie op Linkedin er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een recommendation te schrijven over wat je hebt ervaren in de Ambitie Code, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald.
  • We hebben een Facebook-groep in het leven geroepen, waar je contact kunt maken met andere Ambitie Code deelnemers.
De volgende AMBITIE CODE vindt plaats op 26 oktober 2018. 

Hetzelfde evenement, op dezelfde locatie in Putten met dezelfde intentie om zoveel mogelijk ondernemers en bewindvoerders te helpen meer succes te creëren!

Deze Ambitie Code vindt wederom plaats op vrijdag.

Breng alsjeblieft ALLE bewindvoerders en ondernemers die je kent op de hoogte van jouw ervaring met de Ambitie Code en geef hen één van de kortingstickets met promotiecode, zodat we kunnen traceren wie via jou komt en je 5 euro per verkocht ticket kunt verdienen voor elke deelnemer die via jou aan de Ambitie Code deelneemt. Je persoonlijke promotiecode ontvang je nadat je je eigen ticket hebt besteld.

Bestel je ticket hier. 

Schrijf een testimonial 

Als laatste wil ik je graag uitnodigen om een testimonial voor ons te schrijven. Laat ons weten in een reactie hieronder wat je het leukst vond aan DE AMBITIE CODE, wat je grootste inzichten waren en wat je je vrienden of collega’s zou vertellen als ze vragen wat je aan DE AMBITIE CODE hebt gehad.

En dan tenslotte: aan de slag!
Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers van DE AMBITIE CODE komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw groei!
Erika Morren

Vergeet niet je testimonial op te schrijven in een reactie hieronder. Daarmee inspireer je anderen om serieus aan de slag te gaan met hun business!

 

 

 

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!