Even een kort bericht, zo vlak na ons laatste seminar van DE AMBITIE CODE.

Vorige week vrijdag heb ik voor de derde en laatste keer het seminar de AMBITIE CODE met veel plezier gegeven. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik hoop dat jij er ook van hebt genoten en veel hebt geleerd. Maar aan alles komt een einde. Toch laat ik de code niet geheel los. Ik ga er een boek over schrijven en jij kunt me erbij helpen. Lees verder hoe….

Maar eerst wil ik jou helpen bij het implementeren. Ook als je niet bent geweest, maar wel regelmatig trainingen volgt kan deze blog jou helpen bij het implementeren van acties:

 

  1. Om de informatie uit de Ambitie Code te onthouden, raad ik je aan om 10 minuten per dag het materiaal uit je werkboek te herhalen. Zo zorg je ervoor dat je ook op de lange termijn profiteert van wat je tijdens DE AMBITIE CODE hebt geleerd.

  2. Organiseer of plan een speciale implementatiedag. Dit kan je samen doen met je team, je collega’s of bewindvoerders die je hebt ontmoet tijdens het seminar (of training die je hebt gevolgd)

  3. Je hoeft niet alles in één keer te veranderen. Doe het stap voor stap en je ziet snel veranderingen in je business.

  4. Volg de contacten op die je hebt opgedaan. Deze contacten kunnen concreet bijdragen aan de groei van je business en vice versa. Je kunt bijvoorbeeld een connectie maken op Linkedin.

  5. Maak een connectie met mij op LinkedIn. En wanneer de connectie op Linkedin er is – neem dan alsjeblieft even een moment om een aanbeveling te schrijven over wat je hebt ervaren in de Ambitie Code, en wat je er voor jezelf uit hebt gehaald.

  6. Lees actief onze blogs. Hierin staan veel tips die jou helpen als ondernemer. Zorg ook dat je actief deelneemt, plaats een reactie of comment. Zorg dat je van elkaar leert en open staat om dingen van anderen te leren. Deel je mening!

 

En dan tenslotte: aan de slag!
Als jij in actie komt om je business en je leven te verbeteren, en alle andere deelnemers van DE AMBITIE CODE komen ook in actie, dan dragen we samen bij aan een betere wereld. En daar gaan we voor, toch?!

Op jouw groei!
Erika Morren

 

Nu even over het boek. Ik heb daarbij jou hulp nodig! Wil je hier aan mee helpen? Zou je de eerste willen zijn die het boek ontvangt? Laat het hieronder in een reactie weten!

 

Ken je nog meer mensen die wel hulp kunnen gebruiken bij het implementeren? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

 

 

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!