Zakelijk succes begint met een inspirerende visie. Maar hoe bedenk je een visie die bij jou en je ambities past?

Ik ben ondernemer geworden vanwege de onafhankelijkheid, zelfontplooiing, geld en het leveren van een bijdrage aan de wereld. Waarschijnlijk geldt hetzelfde voor jou. Bij het bedenken van een visie is het belangrijk om voor ogen te houden dat geld verdienen geen doel op zich moet zijn, maar een resultaat van je inspanningen.

Wat wil jij betekenen?

Visie gaat niet over jou of je bedrijf op zich. Visie gaat over wat jij wilt betekenen voor anderen. Met je visie los je problemen op voor je doelgroep. Daarmee draag je bij aan de wereld en zo zal je groeien als bedrijf en als persoon!

Hoe bedenk je de perfecte visie? Dit stappenplan helpt je op weg:

Stap 1: Zet je doelgroep op papier. Wat voor markt bedien je?

Stap 2: Wat is het probleem van je doelgroep, waarmee kun jij ze helpen?

Stap 3: Wat maakt jou onderscheidend als oplossing voor je doelgroep?

Stap 4: Welke kernwaarden wil je uitdragen naar de buitenwereld?

Samengevat:

  • Visie gaat over de ander
  • Ondernemers starten hun bedrijf vanwege onafhankelijkheid, geld, voldoening en het leveren van een bijdrage aan de wereld
  • Geld verdienen moet een resultaat zijn, geen doel op zich
  • Groei begint bij het leveren van een bijdrage aan de wereld
  • Met je visie los je problemen op voor je doelgroep

Nu ben ik zeer benieuwd. Wat is jouw visie? Hoe heb je die tot stand laten komen? Hoe draag je je visie uit? Je zou anderen enorm helpen met je tips. Jouw reactie is zeer welkom!

Vind je het ook belangrijk om het goed te doen voor je cliënten? Wil je plezier ervaren in je dagelijkse werkzaamheden? Dan wil ik jou graag helpen. Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn GRATIS seminar “DE AMBITIE CODE”. Ik leer je tijdens dit seminar hoe je plezier krijgt in je werk door efficiency toe te passen.

Klik hier om je aan te melden.

Op jouw groei!
Erika Morren})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!