Vorige week schreef ik over 7 voordelen van doelen stellen. Dat je bijvoorbeeld met doelen stellen meer focus en duidelijkheid krijgt en dat je jezelf hierdoor op een goeie manier uitdaagt. En dat je met doelen veel efficiënter en productiever te werk gaat.

Nu ben ik benieuwd naar jouw mening/ervaring.

Wanneer je nooit gebruik maakt van doelen kan het best lastig zijn om dat ineens wel te gaan doen. Het kan wennen zijn en je moet jezelf wel pushen om door te gaan totdat je je doel hebt behaalt. Ik ben erg nieuwsgierig naar jouw ervaring!

 

Poll: Ik stel regelmatig doelen voor mezelf

 

Ik stel regelmatig doelen voor mezelf

 

Ik ben erg benieuwd naar wat jouw ervaring is. Stel jij regelmatig doelen voor jezelf of juist niet? Heb jij een bepaalde werkwijze wat perfect voor jou werkt? Laat een comment achter zodat je anderen misschien wel op op weg kunt helpen.

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!