Het eindejaar is bijna in zicht. Over een paar dagen kan je genieten van de feestdagen. Toch is dat niet voor iedereen weggelegd. Daarom zet jij je met passie in als bewindvoerder (of mentor) om mensen te helpen op weg naar een financieel gezonde toekomst zodat ook zij hiervan kunnen genieten.

Voldoening kan een drijfveer zijn waarom je doet wat je doet. Daarbij is het wel van belang dat je bewust ook aan je eigen onderneming denkt. In het vliegtuig vertelt de stewardess voordat het vliegtuig stijgt dat je eerst jezelf zuurstof moet geven om het vervolgens aan een ander te kunnen geven. Daarom mag je ook je eigen succes nastreven (en vieren). Dat noem ik een gezonde mindset.

Aan het einde van het jaar blik ik altijd graag terug op wat we als team hebben bereikt, of welke valkuilen we zijn tegengekomen en waar we van hebben mogen leren. Dankbaar zijn is een van de belangrijkste lessen die ik je nog mee wil geven zo vlak voor het einde van het jaar.

 

Namens alle supporters van groei wens ik jou

 

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw plannen voor 2020. Wat heb je zoal geleerd van het afgelopen jaar en ga je verbeteren? Wat zijn je doelen voor het komende jaar? We zijn erg benieuwd. We horen het graag in een reactie hieronder!

 

Dank je wel dat je mijn blogs leest. Ik hoop je graag te ontmoeten in 2020!

De komende weken geniet ook ik van een welverdiende kerstvakantie. Hierna zet ik mij graag weer in om jou te helpen bij:

  • Het verlaten van de comfort zone;
  • Het ontwikkelen van de juiste mindset;
  • Resultaten te bereiken door juiste acties te kiezen;
  • Je potentie te ontdekken en ontwikkelen;
  • Efficiënt met je tijd en geld om te gaan;
  • Persoonlijke en zakelijk groei na te streven;
  • Geluk en plezier te vinden in je dagelijkse werk;
  • Dankbaar te zijn voor waar je staat en naartoe gaat!

 

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!