Deze week hebben we weer een poll! Dit keer is het onderwerp zelf vast personeel aannemen in je bedrijf of juist werken met uitzendkrachten.

Misschien heb jij al personeel of niet, maar je hebt er ongetwijfeld weleens over nagedacht dat het in de toekomst misschien nodig gaat zijn. Voor je administratie, het aannemen van de telefoon of iemand die je social media voor je doet. Maar wat voor soort constructie wil je dan?

Een personeelslid kost in eerste instantie misschien minder, maar brengt wel meer administratieve rompslomp met zich mee. Een uitzendkracht kost misschien meer geld, omdat je samenwerkt met een uitzendbureau. Maar daardoor besteed je ook bepaalde zaken uit en je loopt geen werkgeversrisico. Ook denk je misschien dat een uitzendkracht (gemiddeld) minder trouw is dan een personeelslid? Een uitzendkracht kan ook heel flexibel zijn en omvat minder risico en administratief werk.

Ik kan me dus heel goed indenken dat je veel vragen hebt over dit onderwerp. Maar ik ben dan ook heel benieuwd naar jouw mening.

Wat zou jij doen: een personeelslid aannemen of een uitzendkracht inhuren?

 

Wat heb je gestemd? En waarom heb je dat gestemd? We horen het graag in een reactie hieronder!

 

Uitzending Barometer

Aankomende zondag, 12 mei mag ik over bewindvoering vertellen bij het programma de Barometer. In dit programma delen allerlei ondernemers de ins en outs van hun bedrijf. Samen met presentatrice Annemarie Brüning en hoogleraar Bart Bossink worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van Barts Barometer. Het programma start om 17.30 en is te zien op RTL Z.

 

 

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

 

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!