Vorige week schreef ik een blog over waarom je gebruik zou moeten maken van checklists. Deze week vraag ik aan jou hoe jij dit ervaart in jouw onderneming. Maak jij al gebruik van checklists? Of doe jij alles uit je hoofd, omdat het systematisch is geworden? Als je alles uit je hoofd doet, heb je dan niet dat je vaak wat vergeet?

Het is belangrijk dat je niks vergeet in jouw ondernemersleven (of misschien ook in jouw privéleven). Het kan tijd schelen, maar het kan ook geld schelen. Toen ik startte als ondernemer merkte ik al gauw dat ik dingen op moest gaan schrijven, want anders zou ik het vergeten. Vind jij het belangrijk om gebruik te maken van checklists of vergeet jij nooit iets?

 

Daar gaat de poll van deze week over: Ik vind het belangrijk om checklists te gebruiken

 

Poll: Ik vind het belangrijk om checklists te gebruiken

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Heb jij bepaalde dingen waarvoor je een checklist gebruikt, bijvoorbeeld het lanceren van een nieuwe campagne of het inpakken van je koffer? Laat een comment achter zodat je anderen misschien op ideeën kan brengen.

 

Heb jij je PE punten/bijscholing voor dit jaar nog niet (helemaal) behaald? Wij bieden een aantal trainingen aan binnen een online portaal om toch je punten/bijscholing te behalen. Dus heb je nog 2, 4 of zelfs 8 PE-punten/bijscholing nodig, kan je deze behalen via ons PE Masterprogramma! Meld je nu aan door een e-mail naar relaties@bewindservicedesk.nl te sturen of bel naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!