De decembermaand is aangebroken en dat betekent… KERST en OUD EN NIEUW! Heel veel gezelligheid en eten natuurlijk. Het zal dit jaar helaas anders zijn vanwege het coronavirus, maar dat houdt ons zeker niet tegen!

Als ondernemer is het belangrijk om je werknemers tevreden te houden, want tevreden werknemers leveren goed werk op. Werknemers vinden het altijd leuk om met kerst een kerstpakket te ontvangen. Máár niet iedere werkgever geeft een kerstpakket aan zijn werknemers, maar dit (kleine) gebaar kan veel betekenen voor je werknemers. Het is toch weer een blijk van waardering en ook een leuke ontvangst om het goede jaar af te sluiten en een nieuw jaar te starten.

Daar gaat de poll van deze week over: Ik vind het geven van een kerstpakket belangrijk

 

Ik vind het geven van een kerstpakket belangrijk

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Vind jij het belangrijk om je werknemers een kerstpakket te geven of heb jij daar nooit over nagedacht? Laat een comment achter zodat je anderen misschien op ideeën kan brengen.

 

Heb jij je PE punten/bijscholing voor dit jaar nog niet (helemaal) behaald? Wij bieden een aantal trainingen aan binnen een online portaal om toch je punten/bijscholing te behalen. Dus heb je nog 2, 4 of zelfs 8 PE-punten/bijscholing nodig, kan je deze behalen via ons PE Masterprogramma! Meld je nu aan door een e-mail naar relaties@bewindservicedesk.nl te sturen of bel naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!