Vorige week schreef ik een blog over de meest gemaakte strategische fouten. Deze week vraag ik aan jou hoe jij dit ervaart. Maak jij jaarlijks een strategische planning? Evalueer jij regelmatig je strategie? Of doe jij dit op een hele andere manier?

Het is van belang om een strategische planning te hebben (en deze regelmatig bij te sturen waar nodig is) om je onderneming te laten groeien. Toen ik startte als ondernemer vond ik het nogal lastig om te weten wat er fout ging. Daarom is het belangrijk om te evalueren, want hierdoor kan je erachter komen waar je moet bijsturen. Door de evaluatie kan je er ook achter komen dat je huidige strategie niet werkt en de hele strategie om moet gooien. Ik kan me voorstellen dat het een vervelende klus is om jaarlijks je strategie te maken (of bij te sturen).

 

Daar gaat de poll van deze week over: Ik vind het maken van een jaarlijkse strategie vervelend

 

Ik vind het maken van een jaarlijkse strategie vervelend

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Heb jij bepaalde dingen waar je tegen aanloopt of heb jij juist handige oplossingen? Laat een comment achter zodat je anderen misschien op ideeën kan brengen.

 

Heb jij je PE punten/bijscholing voor dit jaar nog niet (helemaal) behaald? Wij bieden een aantal trainingen aan binnen een online portaal om toch je punten/bijscholing te behalen. Dus heb je nog 2, 4 of zelfs 8 PE-punten/bijscholing nodig, kan je deze behalen via ons PE Masterprogramma! Meld je nu aan door een e-mail naar relaties@bewindservicedesk.nl te sturen of bel naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!