Om een gelukkig en succesvol leven te leiden is het ontzettend belangrijk om (werk) te doen wat je echt leuk vind, waar je enorm veel voldoening van krijgt en waar je elke dag opnieuw weer naar uitkijkt. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar toch zijn er maar weinig mensen waarbij het lukt om dit voor elkaar te krijgen. Sommige mensen noemen het toeval, anderen zeggen dat vooral de omstandigheden invloed hebben op geluk en succes.

Tien jaar geleden was ik niet zo bewust bezig met mindset als nu. Ik vond het interessant dat sommige mensen miljoenen verdienden en een fantastisch leven leidden, terwijl de meeste andere mensen dagelijks naar het werk gingen om salaris te verdienen met als belangrijkste doel de rekeningen betalen. Ik wilde graag weten wat de sleutel was van het behalen van succes. Een van de dingen die de miljonairs gemeen hadden met elkaar was dat ze elke dag werkten met passie, toewijding, plezier en vol overtuiging. Ze doen wat ze leuk vinden! Hoe zit dat bij jou?

 

Doe jij op dit moment wat je leuk vind?
20 votes · 20 answers

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar je mening. Wat was jouw antwoord en waarom? Laat een comment achter zodat je anderen kunt helpen.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In ons PE Masterprogramma sta jij als ondernemer centraal. Bijvoorbeeld door middel van persoonlijke (en zakelijke coaching. Ook leer ik jou in dit programma efficiënt te werken en je spijkert hier en daar ook nog wat vakkennis als bewindvoerder bij. Wil je meer weten over onze programma’s?

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!