Spreken voor 1000 man op de seminar van Compassion

Als iemand die ook jarenlang in armoede leefde als alleenstaande moeder, raakte ik geïnspireerd door het project van Compassion in Kenia. Compassion helpt arme moeders bij het starten van hun eigen bedrijf zodat zij economische zelfstandigheid bereiken en zelf voor hun gezin kunnen zorgen. Het ondernemerschap en de wilskracht van deze Keniaanse moeders vond ik erg indrukwekkend toen ik het land bezocht.

Tijdens de seminar van Compassion was ik uitgenodigd om te spreken voor een publiek van duizend man. Een behoorlijke stap uit mijn comfortzone, maar ik ben trots dat ik het heb gedaan. Zie hier mijn vlog met beelden van de dag. Wat vinden jullie van dit project, en wat vinden jullie van mijn vlog? Laat het weten in een reactie!

Heb jij nou nog meer tips om angsten te overwinnen? Plaats jouw tip hieronder als commentaar. De beste tip wordt beloond met een exemplaar van mijn boek “SCHULDEN VRIJ LEVEN Van debet naar credit in 6 stappen”.

Heb je je al opgegeven voor ons seminar de AMBITIE CODE? Ik leer je tijdens dit seminar 12 essentiële stappen die je dichter bij je doel brengen als ondernemer EN wat je nog meer kunt doen om uit die comfort zone te stappen. De AMBITIE code vindt plaats in hotel “Hof van Putten” in Putten op 23 maart 2018! Ben jij erbij?

Ben je nog geen bewindvoerder, maar wil je graag bewindvoerder worden en zoek je nog een passende opleiding? Schrijf je dan in voor onze Praktijkopleiding Bewindvoering>>

Ken jij iemand die ook kans wil maken op mijn boek? Deel dan dit blog met die persoon. Gun je iedereen die je kent die kans? Dan zou ik zeggen, deel dit blog met je hele netwerk. Ben ik je heel dankbaar voor in ieder geval! Vergeet niet volgende week mijn vlog te kijken!

Op jouw groei,
Erika Morren

 

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!