Misschien ben je net terug of heb je het nog in het vooruitzicht…VAKANTIE!

Ze zeggen weleens dat het uitermate belangrijk is om op vakantie te gaan (of in ieder geval vakantie te nemen). Je hebt het hele jaar gewerkt, dus rust nemen in de vorm van vakantieweken is misschien soms zelfs wel noodzakelijk. Maar is dat zo of hebben we onszelf dat laten aan praten? Wat vind jij? “Is vakantie belangrijk?”

 

Is vakantie belangrijk?

 

Nu ga ik de vraag wat lastiger maken. Als vakantie belangrijk is, waarom zeggen we als bewindvoerder dan ‘nee’ tegen een cliënt? Omdat de cliënt er geen geld voor heeft? Omdat er eerst schulden afbetaald moeten worden? Waarom bouwen we niet automatisch een reserveringspotje op voor de cliënt zodat ook zij op vakantie kunnen? De volgende vraag is dan ook “Is vakantie voor een cliënt belangrijk?”

 

Is vakantie voor jouw cliënt belangrijk?

 

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd naar je mening. Wat heb jij gestemd en waarom? Laat het mij en anderen weten in een reactie hieronder.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zou je meer willen doen in minder tijd? Zou je het fijn vinden om bijvoorbeeld zelfs vaker op vakantie te kunnen gaan? Misschien kan ik jou daarbij helpen. Tijdens een van mijn groeisessies leer ik je efficiënter te werken zodat je meer kunt doen in minder tijd. Tot en met 31 augustus kan je nog een GRATIS groeisessie boeken.

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!