Woensdag 16 mei vond de vierde editie van het jaarlijkse OnView OnTour evenement plaats in Alkmaar. Dit evenement bestaat uit een training voor gebruikers van de OnView software die speciaal ontwikkeld is voor bewindvoerders. Bovendien is er tijdens dit evenement de mogelijkheid voor bedrijven om hun diensten voor bewindvoerders te presenteren. Uiteraard was Bewind Servicedesk ook aanwezig, mét een eigen stand.

Ijzersterke pitch

Na een ijzersterke pitch van Erika Morren meldden zich veel geïnteresseerde bewindvoerders bij onze stand. De interesse lag vooral bij hoe wij het werk van bewindvoerders gemakkelijker kunnen maken met bijvoorbeeld de overname van postverwerking en ondersteuning bij het zoeken naar geschikte vervanging. Ook het feit dat er bij ons PE-punten gehaald kunnen worden is een groot pluspunt. Bewind Servicedesk was daarnaast de enige opleider die aanwezig was op dit evenement. Met andere woorden, aan zowel startende als zeer ervaren bewindvoerders konden wij een mooi aanbod laten zien.

Veel bewindvoerders hebben bij onze stand aangegeven graag aanwezig te willen zijn bij DE AMBITIE CODE op 26 oktober, waar André Moerman gastspreker is. Na het succes van de eerste editie van DE AMBITIE CODE hebben wij daar ook veel zin in. Wil jij ook PE-punten halen, een super interessante dag meemaken en netwerken voor slechts 60 euro? Koop dan hier je ticket.>>

Was je ook aanwezig bij OnView OnTour? Heb je een interessante training gevolgd? Heb je met ons gepraat? Laat het weten in een reactie hieronder!

Op jouw groei,
Erika Morren})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!