De beloning voor bewindvoerders

De hoogte van de beloning is geregeld in de “Regeling beloning curatoren, bewindvoerders en mentoren.” De forfaitaire vergoedingen zijn inclusief eventuele onkosten, zoals reiskosten, telefoonkosten, bankkosten en kosten van het opmaken van de rekening en verantwoording.
De jaarbeloning voor de bewindvoerder kan hoger worden vastgesteld (5 uur op jaarbasis)  wanneer er sprake is van een schuldenbewind.

Naast de jaarbeloning zijn er aparte beloningen die de kantonrechter kan toekennen voor:
– de aanvangswerkzaamheden;
– een verhuizing, de verkoop of ontruiming van een woning;
– het beheren van een persoonsgebonden budget;
– het opmaken van een eindrekening en verantwoording.

Wanneer zich uitzonderlijke omstandigheden voordoen, kan de kantonrechter een hogere beloning of een lagere beloning toekennen dan de regeling voorschrijft.

Wat vind jij van de beloning voor bewindvoerders van dit jaar?

Wat vind je van de beloning voor bewindvoerders?
72 votes · 72 answers

 

Wat vind je dat de minister moet doen aan de beloningsregeling en waarom?  Laat het mij en anderen weten in een reactie hieronder.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zou je meer willen doen in minder tijd? Zou je het fijn vinden om bijvoorbeeld zelfs vaker op vakantie te kunnen gaan? Misschien kan ik jou daarbij helpen. Tijdens een van mijn groeisessies leer ik je efficiënter te werken zodat je meer kunt doen in minder tijd. Onze groeisessies zijn ook geaccrediteerd door de branchevereniging. Dus heb je bijvoorbeeld nog 1 PE punt nodig? Boek dan nu een groeisessie! Wil je meer weten over onze PE mogelijkheden?

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!