Heb jij al voldoende PE punten voor 2018 binnen? PE punten heb je nodig om bewindvoerder te kunnen blijven. Als je nog niet voldoende punten hebt behaald in 2018, moet je er snel werk van maken. Ook is het verstandig om alvast na te denken voor 2019. In dit blog geef ik je vier tips voor het behalen van voldoende PE punten.

 

Vier tips om je PE punten te halen

#Tip 1 Begin op tijd. Als je te lang wacht zijn alle onderwerpen die jij interessant vindt mogelijk al vol. Het zou toch fijn zijn als je de onderwerpen leuk en leerzaam vindt?

#Tip 2 Denk na over op wat voor manier jij het beste leert. Hoe leerde je toen je scholier of student was? Kun je goed en lang luisteren naar een docent? Ben je bestand tegen lange teksten? Kijk je graag video’s? Door er achter te komen op wat voor manier jij leert, kun je de juiste programma’s kiezen om je PE punten te behalen.

#Tip 3 Denk na het over het onderwerp waarover je wilt leren. Het is belangrijk om een onderwerp te kiezen dat in lijn ligt met je doelstellingen voor het nieuwe jaar.

#Tip 4 Kom naar de AMBITIE CODE. Dit seminar vindt plaats op 26 oktober. Een ticket kost €59,80 en door aanwezig te zijn haal je 4 PE punten. Ook is het een fantastische kans om te netwerken met andere bewindvoerders en zijn er partners zoals BasisEnergie, RobinEnergie en bijvoorbeeld Nuon Verlicht aanwezig. De sprekers op dit seminar zijn André Moerman en ondergetekende. Koop hier je tickets.>>

 

Heb je iets aan mijn tips, of heb je zelf nog tips om PE punten te behalen? We horen het graag in een reactie hieronder! Als je een reactie plaatst, krijg je als beloning een cadeau van me, namelijk mijn e-book getiteld DE AMBITIE CODE. Dit e-book is een samenvatting van de twaalf stappen van DE AMBITIE CODE en bevat allerlei nuttige tips voor ondernemende bewindvoerders.
Ik kijk uit naar je reactie en deelname aan het seminar!

Op jouw groei,

Erika Morren

 

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!