Zou je het fijn vinden als je geld verdient met je werk en als het je voldoening geeft? Zijn beide belangrijk. Kan het een zonder het ander eigenlijk? En hoe ga je om met de overtuigingen die je hebt over geld verdienen en wat geeft jou voldoening?

 

Wat vind jij het belangrijkste in je werk?

Geld verdienen geeft ons zekerheid. Dat is een fijn idee en zonder geld zitten geeft ons een onbehagelijk gevoel. Als we onvoldoende geld verdienen geeft dat ook een gevoel van ongemak. Dus ja, geld verdienen is best belangrijk. Maar we willen net zo graag voldoening uit ons werk ervaren. Toch? Lees dan verder….

 

Als bewindvoerder heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om mensen te helpen bij het stabiliseren van het budget. Vooral ontdekken of er extra inkomsten te verkrijgen zijn voor iemand. Het geeft een heerlijk gevoel als dat ook nog eens lukt. Dat geeft voldoening. Ook het moment wanneer iemand eindelijk schuldenvrij is maakt het werk erg leuk.

 

Als ondernemer moet het je ook voldoening geven als je beseft dat je in je eigen inkomen voorziet. Je bent onafhankelijk. Je hebt er hard voor gewerkt en je hebt het zeker verdiend. En het zorgt ervoor dat je financieel gezond bent waardoor je anderen KUNT helpen.

 

Mag je hier ook trots op zijn? Geeft jou dat voldoening of…heb je bepaalde overtuigingen die je tegenhouden om ervan te genieten?

 

 

Welke van deze 3 overtuigingen herken je en wat kan je hier tegenover zetten om deze overtuigingen los te laten?

 

#Geld verdienen als bewindvoerder is ongepast >>>   #Als ik geld verdien, kan ik meer mensen helpen omdat ik financieel gezond ben

 

#Geld maakt niet gelukkig >>> #Ik vind het fijn om geld te verdienen omdat ik hier leuke dingen mee kan doen

 

#Geld verdienen is moeilijk als bewindvoerder >>> #Door efficiënt te werken kan ik gemakkelijk geld verdienen

 

Het is heel belangrijk om overtuigingen te overwinnen. Als je vast blijft houden aan je belemmerende overtuigingen kan het je flink tegenhouden bij de groei van je onderneming. Al je overtuigingen kun je loslaten door er iets anders tegenover te stellen. Probeer het maar eens!

 

 

Vind je dit een leuk bericht? Dan waardeer ik het heel erg als je dit bericht deelt met je netwerk.

 

Op jouw groei,

Erika Morren

 

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het overwinnen van jouw belemmerend overtuigingen?

Deel jouw ervaring met belemmerende overtuigingen en help anderen!

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!