Ben jij zelfstandig bewindvoerder? Dan heb je vast een website! En als je bewindvoerder in loondienst bent, heeft het bedrijf waar je werkt vast ook een website.

Toen ik begon met mijn bedrijf heb ik een website laten bouwen. Dat scheelde mij veel stress en tijd. Wel zorgde ik ervoor dat ik dit dicht bij het proces zat en dat ik zelf aanpassingen kon doen. Dat is efficiënt en na verloop van tijd word je er steeds handiger in. Dan wordt het zelfs leuk om te doen!

Maar wat staat er allemaal op die website en wat is belangrijk om op de website te hebben staan? In deze blog geef ik je tips over het hebben van een optimale website.

 

Wat moet er allemaal op je website staan? 6 tips!

 

#Tip 1: Zorg ervoor dat je homepagina in het oog springt

Een afbeelding met quote erbij en een mooie knop naar je diensten is een goed begin. Vaak is dit de banner.

 

#Tip 2: De contactpagina

Dat is één van de belangrijkste dingen waar sitebezoekers naar zoeken. Op de contactpagina moet een contactformulier staan, of je telefoonnummer, e-mailadres en je postadres. Maar bijvoorbeeld ook je social media accounts.

 

#Tip 3: Een pagina met je diensten

Beschrijf hier wat je kunt betekenen voor je cliënt. Vermogensbeheer, beschermingsbewind. Verdeel het per doelgroep.

 

#Tip 4: Een pagina over jou als bewindvoerder en persoon, getiteld ‘over mij’

Beschrijf hier wat jij wilt bereiken voor een cliënt, hoe je je werk aanpakt en wat voor persoon je bent. Een foto van jezelf mag hier niet ontbreken! Dat maakt het persoonlijk en betrouwbaar.

 

#Tip 5: Een testimonial van een cliënt

Vraag aan een ex-cliënt die succesvol uit de schulden is gekomen dankzij jou of diegene een testimonial voor je website wil schrijven. Zeg dat het kort mag zijn en geef een template om het makkelijker te maken, dan is de kans groter dat de ex-cliënt het ook doet. Als je meerdere testimonials kunt krijgen is het al helemaal mooi.

 

#Tip 6: Een pagina met algemene voorwaarden en een privacy statement

Tegenwoordig is de wet omtrent AVG erg streng. Zorg er dus voor dat je je aan alle regels houdt. Beter te voorzichtig dan niet voorzichtig genoeg.

 

Heb jij al een eigen website? Wat vind jij dat er op een website moet staan? En welke dingen moet je na het lezen van deze blog nog toevoegen? We zijn erg benieuwd. Laat dit in een reactie weten hieronder!

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat kun je nog meer doen om efficiënter en slimmer te werken? In ons PE Masterprogramma leer ik jou efficiënt te ondernemen.

Lees hier meer>>

 

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!