De afgelopen zes jaar ben ik veel bewindvoerders tegen gekomen die moeite hebben met het realiseren van hun groeiambities. In de verhalen van bewindvoerders zit vaak een vast patroon. De start van het bewindvoerderskantoor is moeizaam met veel obstakels en onverwachte randzaken. En toch komen de cliënten aangewaaid. En omdat je er wilt zijn voor je cliënten, gaat daar de focus naar toe en verzuim je om je bedrijf echt efficiënt in te richten.

En dan komt het moment dat je moet gaan nadenken over de groei van je bedrijf. Je loopt tegen de volgende vragen aan: benut ik mijn tijd wel efficiënt? Hoe richt ik mijn eigen bedrijfsproces in zodat ik structureel veel minder uren hoef te maken. Neem ik personeel aan of voer ik een cliëntenstop door? Hoe houd ik tijd over om me verder te bekwamen in mijn vak en de beste bewindvoerder voor mijn cliënten te worden?

En dit is het moment dat veel bewindvoerders vastlopen. De groei stagneert en daarmee het succes van je bewindvoerderskantoor. Dit is doodzonde! Niet alleen voor al die cliënten die een goede bewindvoerder zoeken, maar ook voor jou als ondernemer.

Daarom start ik vanaf nu met een wekelijkse blog. Mijn enige doel met deze blog is om JOU te helpen. Met dit blog wil ik graag een community realiseren waarin we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Ik wil een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen zodat je de juiste keuzes kunt maken bij je groeiplannen. Ik wil jou helpen de juiste stappen te zetten en deze stappen te implementeren. Ik wil jou helpen om succesvol te zijn met je bewindvoerderskantoor!

Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Waarover wil jij dat ik ga schrijven? Welke onderwerpen vindt jij interessant? Welke obstakels ervaar je op dit moment? Welke vragen of ideeën heb jij? Wat denk jij dat jij nodig hebt om je doelen te bereiken?

Ik ben ook nieuwsgierig op welke dag en welk tijdstip jij mijn blog wilt ontvangen.

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU!

Jouw reactie wordt beloond met een gratis Groeistrategie Sessie ter waarde van €497,00!  

Een sessie van 2 uur waarbij je je eerste stappen zet om je doelen te realiseren!

Schroom niet, om een onderwerp te noemen, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je reactie. Zo kan ik zien welk onderwerp ‘hot’ is.

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Op jouw groei!

Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!