Het groeit in Nederland explosief: Whatsapp als klantenservice van bedrijven! Nederlanders willen alles steeds sneller weten. Brieven versturen doen we allang niet meer, bellen wordt gezien als lastig en kun je niet nalezen en e-mailen doen we ook steeds minder. Iedereen heeft Whatsapp. Hoe makkelijk zou het zijn om een klantvraag te stellen via Whatsapp en minuten later al antwoord te hebben op je telefoon? Tegenwoordig kan dat, met Whatsapp Business. Deze app kun je downloaden in de play store.

Is dat iets voor jou, cliënten die contact met je kunnen opnemen via Whatsapp? Ook mensen met schulden hebben meestal nog een telefoon en WiFi thuis. Het is snel, en lekker rustig voor jou. Geen klinkende telefoon, en je kan antwoorden wanneer het jou uitkomt, niet wanneer je midden in een dossier zit. Ook geeft het je tijd om even na te denken over wat je geeft als antwoord. Maar het is ook wel de hele dag toegankelijk. Het is misschien moeilijk om op dezelfde manier te werken als het (telefonisch) spreekuur.

 

Is Whatsapp gebruiken iets voor jou?
11 votes · 11 answers

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar je mening. Wat was jouw antwoord en waarom? Laat een comment achter zodat je anderen kunt helpen bij de keuze over het wel of niet gebruiken van zakelijk Whatsapp.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In ons PE Masterprogramma komt ondernemerschap aan bod. Ook leer ik jou in dit programma efficiënt te werken en je spijkert hier en daar ook nog wat vakkennis als bewindvoerder bij. Wil je meer weten over onze programma’s?

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!