De startersjaren zitten er misschien al op voor jou. Je mag jezelf nu een groeiende ondernemer noemen.

Misschien ben je gegroeid als bewindvoerderskantoor en is het tijd om eens te kijken naar externe kantoorruimte. Tijd om je ‘thuiswerkplek’ te verruilen voor een bedrijfspand. Dat is goed nieuws, want je groeit! Maar dat brengt misschien ook keuze stress met zich mee.

Hoe je je kantoorruimte kiest of inricht heeft invloed op je prestaties en humeur. Daarom besteed ik dit keer een blog aan tips om het vinden van een geschikte kantoorruimte makkelijker te maken. Een kantoorruimte moet gezond en inspirerend zijn. Je besteed er minimaal 30% van je leven, dus je moet er wel gelukkig van worden. Het is dan ook belangrijk dat jij en eventueel je (toekomstige) medewerkers zich prettig voelen hier. Hier hebben jouw cliënten uiteindelijk ook baat bij.

Toen ik begon als ondernemer werkte ik ook vanuit huis. Dat heeft zo zijn voordelen, maar er zijn ook nadelen. Bijvoorbeeld dat ik geen goede scheiding had van werk en privé. Het is te makkelijk om toch nog snel iets te doen voor je werk. Je trekt niet echt de ‘deur’ achter je dicht. Het is immers erg dichtbij. Toch vond ik het een grote stap om te verhuizen naar een externe kantoorruimte. Je gaat een verplichting aan, je moet op pad om te gaan werken en je moet het ook nog inrichten. Waar let je op bij het vinden van geschikte kantoorruimte? In dit blog geef ik je 7 tips:

 

7 Tips om een geschikte kantoorruimte te vinden

#Tip 1 Laat je allereerst goed adviseren over de locatie. Hoe is de bereikbaarheid? Is er OV in de buurt? Zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig?

#Tip 2 Zorg voor voldoende lichtinval, daar word je productiever van. Ramen en ventilatie zijn erg belangrijk voor een gezonde werksfeer.

#Tip 3 Geef je werkplek een identiteit. Kies een inrichtingsstijl en zorg ervoor dat de inrichting bij je bedrijf past. .

#Tip 4 Is de ruimte toegankelijk, Is deze geschikt voor cliënten die bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een rolstoel?

#Tip 5 Zijn er andere ondernemers of bedrijven aanwezig in het pand of in de buurt die wellicht van toegevoegde waarde kunnen zijn vice versa?

#Tip 6 Waaruit bestaan de kosten? In sommige gevallen zitten gas, water en licht, schoonmaak en kosten voor het gebruik van internet bij de prijs inbegrepen. Soms moet je dat zelf nog apart regelen. Laat je hierover goed informeren.

#Tip 7 Welke huurtermijn ga je aan? Ga je een flexibele verplichting aan of sluit je een contract voor vijf jaar af? Zet de voor- en nadelen goed op een rijtje voor jezelf. Vergeet daarbij vooral niet je ambitie voor je bewindvoerderskantoor.

 

 Heb jij al een kantoorruimte gevonden? Heb je misschien nog meer tips voor andere ondernemers? We zijn erg benieuwd. We horen het graag in een reactie hieronder!

 

Geef je op voor het webinar FINANCIAL IQ!

Droom jij van een goedgevulde bankrekeningfinanciële onafhankelijkheid en het geld om het leven dat jij altijd al wilde te leven?

In het Financial IQ webinar deel ik stappen waardoor je jouw dromen waar kunt maken!

En deze stappen zijn niet de stappen die je aangereikt krijgt in een doorsnee financieel advies.

Het probleem met het standaard financieel advies, is dat het slecht advies is. Weet je nog dat ik een berg tekende tijdens de Ambitie Code waarbij ik liet zien hoe mensen de top bereikten? 16% bereikt hem niet. 80% van de mensen struggelen en leven een leven van financiële middelmatigheid leven: 40 jaar werken, 40 jaar zuinig zijn, 40 jaar verkeerd sparen, 40 jaar van 8% aandelenopbrengst (als je heel veel mazzel hebt…). Slechts 4 % bereikt de top door het nemen van de kabelbaan. Deze 4% heeft een hoog financieel IQ.

Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Als jij er genoeg van hebt om je steeds zorgen te maken of je wel de juiste keuzesmaakt voor jouw geld, of als jij het zat bent aan het eind van elke maand weer het gevoel te hebben geen stap vooruit te zijn gekomen, of als je wilt stoppen met de ruzies over geld binnen je relatie… dan mag je het Financial IQ seminar niet missen!

Wanneer: vrijdag 29 maart om 15:00 uur

 

Wij vinden het van cruciaal belang dat jij je financiële IQ verhoogt en daarom geven we je dit webinar ter waarde van 199 euro helemaal GRATIS!

Geef je hier op>>

 

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!