Vorige week schreef ik een blog over vitaliteit op de werkvloer. Deze week vraag ik aan jou hoe jij de vitaliteit ervaart. Heb je een goede nachtrust en een goed voedingspatroon? Is jouw werk- en privéleven in balans? Denk jij dat je vitaal bent of is dit juist een wake-up call?

Vitaliteit is energie om te leven. Synoniemen zijn levenskracht en (hoeveelheid) energie. Bij vitaliteit gaat het om je gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Hierbij kun je denken aan fysieke, emotionele en mentale vitaliteit. Het is belangrijk dat je werknemers vitaal zijn, maar als ondernemer is dat natuurlijk ook van belang. Heb je vaak last van stress of zijn je werkdoelen juist niet uitdagend? Ben jij vitaal op alle vlakken of is er nog bepaald vlak waar je aan moet werken?

Daar gaat de poll van deze week over: Ik vind mijzelf een fysiek, emotioneel en mentaal vitaal persoon.

Ik vind mijzelf een fysiek vitaal persoon (lichamelijke klachten, nachtrust en voedingspatroon).

Ik vind mijzelf emotioneel vitaal (waardering, relatie, conflicten en privéleven).

Ik vind mijzelf mentaal vitaal (concentratievermogen, stress en werkdoelen).

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Wanneer vind jij dat je vitaal bent? Waar loop jij tegen aan op het vlak van vitaliteit als ondernemer? Laat een comment achter zodat je anderen kunt helpen.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap leiden wij mensen op die het vak eigen willen maken. Heb jij interesse in een van deze opleidingen voor jezelf of misschien wel voor je (aankomende) medewerkers? Je bent van harte welkom om onze open middag te bezoeken waardoor we kunnen kijken naar passende mogelijkheden.

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!