Wanneer je een plan opstelt om je doelen te behalen, voor bijvoorbeeld elk kwartaal, is het veel makkelijker om naar je doelstellingen te werken. Het is hierbij wel van belang dat je een planning maakt waar (bijvoorbeeld) in staat welke campagnes er uitgevoerd moeten worden en wanneer. Het volgen van zo’n planning is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komen namelijk altijd dingen tussen die ook gedaan moeten worden. In het begin ben je vaak heel erg gefocust en vervolgens vervaagd dat later door het proces heen.

In mijn laatste blog van december 2020 schreef ik over Slim werken in 2021. Hierin gaf ik 5 tips om efficiënt en slim te werken in 2021. Eén van die tips was: Stel een jaarplan op (per 90-DAGEN). Lees hieronder de volledige tip.

”TIP 2: Stel een jaarplan op (per 90-DAGEN)

Als je vier keer een 90-DAGEN plan maakt (dus voor elk kwartaal), heb je duidelijk in kaart wat je doelstellingen zijn voor het hele jaar. Het doel van een 90-DAGEN plan is dat je elk kwartaal kunt bijsturen, waar nodig. Je evalueert elk kwartaal om zo te bekijken of het de goede kant op gaat of juist niet. Door middel van driemaandelijkse evaluaties blijf je gefocust.”

De poll van deze week gaat over: Het volgen van mijn planning vind ik lastig

 

Het volgen van mijn planning vind ik lastig

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Vind jij het moeilijk om jouw planning te volgen of doe jij dit juist met gemak? Laat een comment achter zodat je anderen misschien op weg kunt helpen naar efficiëntie.

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar relaties@bewindservicedesk.nl of bellen naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!