Vorige week stelde ik je de vraag of je op dit moment doet wat je het leukste vind om te doen. Deze week ga ik daar nog dieper op in. Draagt hetgeen wat je nu doet bij aan het vervullen van je dromen? Verdien je voldoende geld hiermee om van te leven? Zou je meer geld willen verdienen?

De term ‘geld verdienen’ ligt in het vak van bewindvoering nogal wat gevoelig. Natuurlijk word je betaald voor het werk wat je levert. Maar veel geld verdienen vind men maar vreemd. Maar is dat zo? Waarom zou je niet ten volste beloond mogen worden voor de bijdrage die je levert aan de maatschappij door het inzetten van jouw talenten? Een politicus, arts of politieagent verdient toch ook (veel) geld?

Daar gaat de poll van deze week over: Wat vind jij van (veel) geld verdienen? En wat vind jij van (veel) geld verdienen met wat je nu doet?

 

Wat vind jij van (veel) geld verdienen?
19 votes · 19 answers

Wat vind jij van (veel) geld verdienen met wat je nu doet?
12 votes · 12 answers

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar je mening. Wat is voor jou veel of voldoende? Wat is je mening over geld verdienen. Laat een comment achter zodat je anderen kunt helpen.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

In onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Mentorschap leiden wij mensen op die het vak eigen willen maken. Heb jij interesse in een van deze opleidingen voor jezelf of misschien wel voor je (aankomende) medewerkers? Je bent van harte welkom om een open middag of avond te bezoeken waardoor we kunnen kijken naar passende mogelijkheden.

Lees hier meer>>

Ken je nog meer mensen waarvoor dit interessant is? Deel dan dit bericht in jouw netwerk!

 

Op jouw groei,
Erika

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!