Vorige week schreef ik over 5 voordelen van een franchiseformule. Dat je met een franchiseformule kunt profiteren van de ervaring van professionals. Met andere woorden, je krijgt de kans om zelfstandig te ondernemen met een bewezen formule.

Nu ben ik nieuwsgierig naar jouw mening/ervaring.

Als startende bewindvoerder of mentor loop je tegen veel dingen aan. Wanneer je onderdeel bent van een franchiseonderneming, kun je gebruik maken van de naamsbekendheid van de organisatie, onderneem je met een verlaagd ondernemersrisico en nog veel meer. Bij deze de vraag: Moet ik wel of niet met een franchiseformule werken? Wat is jouw ervaring?

 

Werken met een franchiseformule? Wel of niet?

 

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jouw mening. Heb jij het wel eens overwogen om te franchisen? Laat een comment achter zodat je anderen op weg kunt helpen en om samen verder te groeien. Dat is iets wat we allemaal willen toch?

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie. Je kun ook een e-mail sturen naar relaties@bewindservicedesk.nl of bellen naar 085 – 273 63 26.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!