Vorige week gaf ik een aantal tips over Hoe houd ik mijn werk- en privéleven op orde? Dat het niet eenvoudig is om structuur te creëren, of het nou je werkleven of je privéleven is. Het blijft lastig. De één is namelijk meer georganiseerd dan de ander. Krijg meer grip op je leven door bijvoorbeeld je tijd weer te leren besteden en je grenzen te leren kennen.

Deze week vraag ik aan jou wat jouw ervaring is.

Als bewindvoerder en/of mentor kan je leven chaotisch zijn. Het is van belang om je zaken op orde te hebben, want anders ga je dingen over het hoofd zien. Heb jij bepaalde tips en tricks om jouw werk- en/of privéleven op orde te houden of heb je juist tips en tricks van een ander nodig, omdat jouw leven een chaos is?

 

Poll: Ik heb structuur in mijn werk- en privéleven

 

Ik heb structuur in mijn werk- en privéleven

 

Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig naar jouw ervaring. Hoe houd jij je werk- en privéleven op orde? Heb jij bepaalde tricks hiervoor? Laat een comment achter zodat je anderen op weg kunt helpen en om samen verder te groeien. Dat is iets wat we allemaal willen toch?

 

Wil jij zelfstandig ondernemen als bewindvoerder of mentor? Bekijk dan nu onze Praktijkopleiding Bewindvoering en Praktijkopleiding Mentorschap voor meer informatie.

 

Op jouw groei,
Erika Morren

})

Interesseformulier'Praktijkopleiding Mentorschap'

Indien je meer informatie wilt over het curriculum, de studiebelasting en lesvorm van de Praktijkopleiding Mentorschap dan nemen we graag met jou contact op. 

You have Successfully Subscribed!